VIKC's blog

Udskriv

Den amerikanske ambassadør på besøg i VIKC

Sendt til Blog

Laurie S.Fulton var på besøg i Vestegnen Indvandrer Kvindecentret i Albertslund og komme i dialog med flere af centres brugere.
Der har været en sund debat og diskussion omkring filmen og religion, kvinderne havde flere spørgsmålet omkring det, som ambassadøren havde besvaret ”Det amerikanske folk og offentlighed er ked af at stå til ansvar for en helt mands handling, sagde Laurie S. Fulton til kvinderne i center, og tilføjede:” Youtube er en socialt medie, hvor alt er åbent, også for uprofessionelle provokatørers dårlig fim”

Ideen bag etableringen

Igennem arbejdet i Foreningen For Danske-Internationale Kulturintegration (FDIK), som har 400 medlemmer/bruger, er der skabt kontakt til omkring 250 brugere med mindst 12 forskellige nationaliteter. Medlemmer og brugere kommer primært fra kommunerne i Vestegnen. Der var et samarbejde med forskellige grupper i Vestegnen. 
Igennem dette uformelle, frivillige arbejde er FDIK blevet opmærksom på, at der hos målgruppens kvinder findes en række behov, som kun vil kunne opfyldes gennem mere formaliserede og organiserede aktiviteter.  ...

Læs mere...

Socialrådgivning

Social rådgivning:
VIKC tilbyder fysisk og telefoniskrådgivning.
Centrets socialrådgiver og andre frivillige er villig til at hjælpe dagligt til med at rådgive og løse nogle af de problemer, du støder på i forhold til dit barns institution, skole, kommuner, udlændingeservice, og andre myndigheder... ...

Læs mere...