VIKC's blog

Udskriv

Kom og møde Mogens Lykketoft i VIKC

Sendt til Blog

 Mogens Lykketoft kommer på besøg i Vestegnen Indvandrer Kvindecentret

 

Vestegnen Indvandrer Kvindecentret får besøg af formanden for folketinget, Mogens Lykketoft, torsdag den 12.april kl.11.30.

 

Alle kvinderne er velkomne til, at deltage. Deltagelsen er gratis men tilmelding er nødvendig.

 

Kom og høre om den danske demokratireform og deltage i debatten med Mogens Lykketoft.

 

Der bliver serveret en lækker frokost, som Mogens Lykketoft også vil deltage i.

 

Kl.13.00 afsluttes besøget og de kvinder, som er interesseret i danskundervisning har mulighed for deltage i undervisningen lige efter frokosten. Hvis ikke, har man muligheden for at forsatte debatten med de andre kvinder.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

For tilmelding ring på 27 34 06 10, sende en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller møde personligt op i centeret og tilmeld dig.

 

 

Ideen bag etableringen

Igennem arbejdet i Foreningen For Danske-Internationale Kulturintegration (FDIK), som har 400 medlemmer/bruger, er der skabt kontakt til omkring 250 brugere med mindst 12 forskellige nationaliteter. Medlemmer og brugere kommer primært fra kommunerne i Vestegnen. Der var et samarbejde med forskellige grupper i Vestegnen. 
Igennem dette uformelle, frivillige arbejde er FDIK blevet opmærksom på, at der hos målgruppens kvinder findes en række behov, som kun vil kunne opfyldes gennem mere formaliserede og organiserede aktiviteter.  ...

Læs mere...

Socialrådgivning

Social rådgivning:
VIKC tilbyder fysisk og telefoniskrådgivning.
Centrets socialrådgiver og andre frivillige er villig til at hjælpe dagligt til med at rådgive og løse nogle af de problemer, du støder på i forhold til dit barns institution, skole, kommuner, udlændingeservice, og andre myndigheder... ...

Læs mere...